A-Kasse for selvstændige

Kan man blive medlem af en a-kasse hvis man er selvstændig ?

Finanskrisen har været med til at mange selvstændige har været mødt til at lukke deres virksomhed. Når man som selvstændig har været nødt til at lukke den virksomhed som har betalt for de faste udgifter i ens privatøkonomi, kan det være en uoverskuelig opgave pludselig at stå uden nogen virksomhed -  og uden nogen form for indtægt. Som selvstændig erhvervsdrivende er det derfor en rigtig god ide at være medlem af en a-kasse - Hvis du ikke er medlem af en akasse, så meld dig ind nu - man kan jo aldrig vide hvornår krisen rammer din virksomhed.

 

Der findes en række A-kasser i Danmark der er åbne for alle lønmodtagere, det er dog også nogle a-kasser der henvender sig til selvstændige. Når man medlem af en a-kasse og bliver ledig får man kr. 801.- i dagpenge pr. dag. I nogle a-kasser er der mulighed for at tegne en lønsikring, der gør at man får et større beløb udbetalt pr. måned. Ordningen er individuel og tilpasses den enkeltes ønsker og behov.

 

Her på a-kasse-portalen har vi fremhævet nogle tværfaglige a-kasser der henvender sig til selvstændige - uanset erhverv. Som selvstændig er man jo en "god købmand" så vi har lavet en oversigt hvor du kan se den billigste a-kasse.