CA A-Kasse

Får du ikke nok ud af din nuværende a-kasse, så skift til CA a-kasse. I CA a-kasse får du hjælp til personlig og faglig udvikling.

CA a-kassen er kåret af arbejdsdirektoratet som den a-kasse, med den højeste medlemstilfredshed i kategorien af a-kasser som henvender sig til akademikere.

CA a-kasse har 41.000 medlemmer, som primært er uddannet på handelshøjskole, erhversakademi eller universitet og arbejder med business, ledelse, økonomi, salg og marketing. Størstedelen af medlemmerne har job på det private arbejdsmarked. CA a-kasse fokuserer på at give medlemmer med ovenstående beskrivelse den bedst mulige rådgivning og relevante services, som opfylder medlemmernes behov.

CA a-kasse tilbyder gratis medlemsskab til studerende, har du mere end 3 mdr. tilbage af dit studie kan du melde dig ind gratis.

 

EKSTRA FORDELE

Med CA a-kasse får du ikke blot ret til dagpenge ved uforskyldt ledighed, men også hjælp til faglig og personlig udvikling. CA a-kasse tilbyder en række fordele, som medlemmerne kan benytte sig af, hvadenten de er ledige eller i job. Med et medlemskab får du blandt andet tilbudt faglige foredrag, karriererådgivning og coaching samt kurser indenfor forskellige emner. Du har også mulighed for at blive en del af forskellige faglige netværk, hvor du kan finde inspiration indenfor områder som strategi og ledelse, HR og markedsføring.

 

TILLÆGSFORSIKRING

Med et medlemskab hos CA a-kasse er du naturligvis forsikret mod arbejdsløshed ligesom i alle andre a-kasser. Men er dagpengesatsen på 17.355 kroner pr. måned (fuldtidsforsikret, maksimale sats i 2013) ikke nok til at få din økonomi til at hænge sammen, så har du som medlem af CA a-kasse endvidere mulighed for at tegne en særdeles fordelagtig tillægsforsikring. Dermed kan du sikre din økonomi med helt op til 30.000 kroner ekstra om måneden i tilfælde af, at uheldet er ude og du bliver ledig.

 

ANDRE FORDELE

Som medlem hos CA a-kasse har du mulighed for at benytte dig af en række fordelagtige medlemstilbud. For 50 kroner pr. måned kan du få CA advokathjælp, som giver dig ret til professionel juridisk rådgivning i forbindelse med dit ansættelsesforhold. CA a-kasse tilbyder desuden i samarbejde med en række partnere fordelagtige priser og vilkår på blandt andet dine personlige forsikringer, en bankaftale med attraktive rentesatser og lave gebyrer, samt rabat på bøger og aviser.

 

MEDLEMSPRISER 2013

Et basiskontingent koster i 2013 1.323 kroner i kvartalet, svarende til 441 kroner om måneden. Du har også mulighed for at tegne en deltidsforsikring, som koster 1002 kroner i kvartalet. Kontingentet består for størstedelens vedkommende af statsbidrag. Hertil kommer ATP-bidrag og et administrationsbeløb til CA a-kasse.

 

SKIFT TIL CA A-KASSE

Er du medlem af en anden a-kasse og ønsker at skifte til CA a-kasse beholder du alle rettigheder til for eksempel dagpenge, feriedagpenge, efterløn med mere, som du har optjent i den anden a-kasse. Er du nyuddannet og ønsker at skifte til CA a-kasse skal du være opmærksom på, at du skal skifte indenfor 14 dage efter at du har afsluttet din uddannelse for at sikre dig dimittendrettigheder.

 

Læs også om: Business DanmarkFrie funktionærerDet faglige hus og MA a-kasse