KRIFA

KRIFA a-kasse aktuel pris, kan du se i oversigten herover og for 155 kr. kan du også blive medlem af KRIFA fagforening.

KRIFA er en tværfaglig A-kasse der er åben  for alle lønmodtagere, selvstændige, og studerende – uanset job og uddannelse. KRIFA er bygget på kristne livs- og menneskesyn. Det vil sige respekt for den enkelt person.

Med 180.000 medlemmer er KRIFA den 3. største arbejdsløshedskasse i Danmark. KRIFA´s kundetilfredshed ligger nr. 3 ud af 29 a-kasser.

 

Som medlem af KRIFA a-kasse er du i gode hænder. KRIFA lægger stor vægt på at have styr på tingene til fordel for deres kunder.

A-kasse for studerende Hvis du er studerende og under 30 år kan du får gratis fagforening hos KRIFA. Det kan være en stor fordel som studerende at være medlem af en a-kasse, så har man ret til dagpenge den dag man er færdig med sin uddannelse. Bliv medlem allerede idag og få udbytte af de andre fordele der ved at være medlem af KRIFA som studerende.

 

Hos KRIFA A-kasse får du:

  1. Dagpenge hvis du bliver ledig
  2. Hjælp til at finde nyt job
  3. Ekstra lønsikring
  4. Efterløn og anden økonomisk støtte
  5. Branchens bedste åbningstider

 

Lønsikring: Hos KRIFA har du mulighed for at tegne en udvidet lønsikring, der gør at du har mulighed for at få udbetalt op til kr. 21.000,- oven i dine dagpenge om måneden. Lønsikring kan være en fordel, da dagpengesatsen ofte ikke udgør det samme beløb som man er vant til at få udbetalt fra sin arbejdsgiver.

Krifa a-kasse har stor respekt for deres medlemmer og KRIFA yder en stor indsats for at få deres medlemmer tilbage på arbejdsmarkedet, de holder bl.a en del arrangementer, som kan bidrage med at få dig hurtigere tilbage i arbejde.

Medlemsfordele : Som medlem af KRIFA A-kasse har du adgang til en række medlemfordele og tilbud :Rabat på forsikringer, god pensionsordning, og specielle priser hvis du skal bruge en boligadvokat. Der holdes flere gange om året foredrag med nogle kendte danskere hvor det er gratis at deltage.

 

KRIFA er også kendt som Kristelig fagforening.

Hos KRIFA a-kasse har du også mulighed for at blive medlem af kristelig fagforening.

HUSK – hvis du ikke er medlem af en A-kasse og du bliver arbejdsledig, er den eneste mulighed for indtægt: Kontanthjælp

 

Læs også om følgende a-kasser: ASE – Det Faglige Hus – FRIE Funktionærer – KRIFA – Lederne – Min A-kasse og CA A-kasse