Her finder du en daglig opdateret oversigt over de mest populære arbejdsløshedskasser i Danmark

Når man ser på den Danske økonomi i disse år, giver det en økonomisk tryghed af være medlem af en arbejdsløshedskasse.

Mange danskere har oplevet at blive fyret på deres arbejdsplads på grund af den usikre økonomi i Danmark,  og er man ikke medlem af en arbejdsløshedskasse, kan have store økonomiske konsekvenser.

Er du ikke medlem af en arbejdsløshedskasse, så meld dig ind NU !

Du får udbetalt dagpenge iforhold til din tidligere indtægt, hvis du er medlem af en arbejdsløshedskasse. Mange tror at de kan få bistandshjælp, hvis de bliver arbejdsløse. Har du friværdi i dit hus, eller en opsparing i banken, skal den bruges før du kan få bistandshjælp.

 

I arbejdsløshedskassen kan du få udbetalt dagpenge lige så snart du bliver arbejdsløs. I mange arbejdsløshedskasser har du mulighed for at tegne en lønsikring, der gør at du får et større beløb udbetalt om måneden.

Bemærk, der er dog visse regler det skal overholdes. Dagpengeregler

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle en vælge mellem de mange arbejdsløshedskasser, her på siden får du få et overblik over arbejdsløshedskassernes priser, ydelser m.m. Meld dig ind i en arbejdsløskasse der passer netop til dit behov.

Mange Arbejdsløshedskasser tilbyder en række fordele for deres medlemmer : rabatter på forsikringer, telefoni, møbler fitness, parfume, dæk, billige rejser og meget mere.

 

Der er 12 tværfaglig Arbejdsløshedskasser i Danmark, der henvender sig til alle lønmodtagere. Disse arbejdsløshedskasser er åbne for alle type lønmodtagere og varetager medlemmernes interesser på lige vilkår. Alle kan blive medlem. Hos nogle a-kasser har du også mulighed for at blive medlem af en fagforening som tilbyder juridisk bistand, hvis du skulle have nogle uoverstemmelser med din arbejdsgiver.

 

Arbejdsløshedskassen står for udbetaling af dagpenge, og fagforeningen står for den juridiske sikkerhed, hvis du skulle rage uklar med din arbejdsgiver. Det kan ofte være en fordel at være medlem af både arbejdsløshedskasse og fagforening.

A-kasse er en forkortelse af arbejdsløshedskasse.

Her på A-kasse portalen kan du se en liste over de bedste a-kasser og billigste a-kasser i Danmark.

 

Læs mere om : ASE - DET FAGLIGE HUS - FRIE FUNKTIONÆRER - KRIFA - Lederne - MIN A-KASSE