Min A-Kasse

Min a-kasse aktuel pris for alle lønmodtager, kan du se i oversigten herover.

Min A-kasse blev stiftet i 1914 og er dermed en af Danmarks ældste a-kasser. Min A-kasse er en af Danmarks billigste a-kasser og har 45.000 tilfredse medlemmer.

 

Min A-kasse sikrer dig økonomisk med dagpenge hvis du er ledig.

Min A-kasse er tværfaglig, det vil sige at alle lønmodtagere kan blive medlem uanset uddannelse og branche. Min a-kasse tilbyder også gratis a-kasse for studerende, hvis du er under 30 år og igang med en længerevarende uddannelse.

Tilfredshed hos det enkelte medlem er det man har stor fokus på i Min A-kasse. Medlemmerne i Min A-kasse er MEGET tilfredse med den service og ydelse som de har modtaget. 3 gange i træk er Min A-kasse kåret som den bedste a-kasse i Danmark ( kåret af Arbejdsdirektoratet)

Personlig rådgivning er nøgleordet i Min A-kasse, Det enkelte medlem er i centrum og der laves en plan der passer til den enkeltes udfordringer og behov.


Min A-kasse hjælper det enkelte medlem ud af arbejdsledigheden.

Hos Min A-kasse har du mulighed for at tegne en udvidet lønsikring – tillægs-ledighedsforsikring, hvor du har mulighed for at supplere dine dagpenge med et højere beløb hver måned.

Er du til billige priser og høj service, så er MIN A-kasse den rigtige a kasse for dig.

 

Læs også om følgende arbejdsløshedskasser: ASE – CA a-kasse – Det Faglige Hus – Frie Funktionærer – KRIFA – Lederne og Min a-kasse