Frie Funktionærer

FRIE funktionærer aktuel pris, kan du se i oversigten herover.

FRIE funktionærer er åben for alle lønmodtagere, unset erhverv og uddannelse, og så er den Danmarks billigste a-kasse.

Målet for FRIE Funktionærer er at lave en individuel løsning på service og rådgivning der passer til det enkelte medlem, uanset baggrund og faggruppe.

 

FRIE funktionærer er upolitisk uafhængig, og bruger deres medlemmers kontingent på at hjælpe medlemmerne fagligt og økonomisk.

FRIE funktionærer er en seriøs a-kasse og regnes for at være et af landets bedste a-kasser.

Kvalitet til billig pris : FRIE funktionærer et godt eksempel på at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen. på trods af den billige pris er kvalitet og service helt i top.

 

FRIE funktionærer får topkarakterer for kvalitet, service og medlemstilfredshed.

Lønsikring: Med den usikre økonomi i danmark, fylder risikoen for at blive arbejdsløs i bevidstheden, er din løn forsikret ligesom din bil og dit hus ? Hvis du skulle blive arbejdsløs, er dagpengesatsen på kr. 801.- pr. dag nok til at holde regningerne fra døren og til at fastholde den samme levestandard du har været vant til.

Frie funktionærer tilbyder en lønsikring, hvor du har mulighed for at få udbetalt op til kr. 32.000 i 6 måneder. Løsningen er individuel og tilpasses til netop dine behov.

 

Rådgivning: Frie funktionærers medlemmer har mulighed for en personlig samtale hvis man har brug for en gang karriererådgivning. Er du kørt fast i dit job, eller er du arbejdsløs, har frie funktionærer en bred vifte af materiale til at hjælpe dig videre i arbejdslivet.

Medlemsfordele : Som medlem af FRIE Funktionærer har du mulighed for at tegne forsikringer til fordelagtige vilkår.

Frie funktionærer har lavet en række rabatfordele for deres medlemmer : Badeland, sommerhuse, rejser, fitness, tøj, alarm m.m

Hos FRIE funktionærer kan du blive medlem, hvis du er lønmodtager, uanset branche. Frie funktionærer sørger for at udmelde dig, hvis du er medlem af en anden a kasse.

 

Læs også om følgende arbejdsløshedskasse: CA A-kassse – ASE – Det Faglige Hus – KRIFA – Lederne og Min A-kasse