Business Danmark

Business Danmark aktuel pris, kan du se i oversigten herover.

Business Danmarks A-kasse er for lønmodtagere og selvstændige der arbejder med salg og marketing. Som medlem af business Danmarks A-kasse er du sikret økonomisk og en god personlig vejledning, hvis du skulle blive ledig.

Du får dagpenge, råd og individuel vejledning hvis du mister dit arbejde.

Business Danmarks A-kasse er den a-kasse der ved mest om salg og marketing. Dine kompetencer inden for salg og marketing kombineret med Business Danmarks a-kasse øger dine muligheder for at komme tilbage på arbejdsmarkedet hurtigere.

Business Danmarks a-kasse hjælper deres medlemmer tilbage på arbejdsmarkedet ved hjælp af sparring og rådgivninig. Endvidere har de en række værktøjer der hjælper med at optimere dit CV og ansøgninger, og til at forberede dig bedre til en jobsamtale.

Lønsikring: Med business Danmarks lønsikring har du mulighed for at få op til 80% af din løn udbetalt, hvis du skulle blive syg eller arbejdsledig. Ordningern er individuel og tilpasses dine behov og ønsker.

Lønsikring er en privattegnet forsikring der supplerer dine dagpenge, så du får et større rådighedsbeløb, hvis du skulle blive uden job.

Medlemsfordele : Business Danmarks medlemmer har mulighed for rabat på en masse produkter :Vin og benzin, sol og strand, tøj og sko, motion og maling, bøger og blade og meget mere – Tjek Business Danmarks hjemmeside for yderligere oplysninger. Endvidere er der et udvalg et udvalg af attraktive forsikringer, fx løn-forsikring, sundhedsforsikring og privatforsikringer.

Business Danmarks a-kasse holder en række arrangementer for deres medlemmer – lige fra underholdning til foredrag og virksomhedsbesøg.

 

Business Danmarks A-kasse er seriøs A-kasse der varetager sine medlemmers interesser.

Læs også om følgende a-kasser: CA A-kasse – ASE – Det Faglige Hus – Frie funktionærer – KRIFA – Lederne – Min A-kasse og MA A-kasse