Det Faglige Hus

Det Faglige Hus aktuel pris, kan du se i oversigten herover

Gratis medlemsskab for studerende.

 

Det Faglige Hus er en sammenslutning af tre fagforeninger og en a-kasse samt en forening for selvstændige.
Her er gode muligheder:
Det Faglige Hus har Danmarks billigste a-kasse og fagforening som samlet løsning, uanset om man er faglært el. ufaglært, og hvilket job man har.


Det Faglig Hus er en landsdækkende tværfaglig a-kasse og fagforening med lange åbningstider

I Det Faglige Hus er der ca. 280 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde.

Det Faglige hus har ansat en række specialister: advokater, jurister, socialrådgivere og uddannede sagsbehandlere der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde, såsom opsigelse, manglende løn, konkurs, arbejdsskade, sygdom, pension. Du får personlig betjening fra Det Faglige Hus’ medarbejdere.


Målet for Det Faglige Hus er at gøre det muligt for lønmodtagerne og selvstændige at få både en a-kasse og faglig dækning uden at det skal koste en formue. Hos Det Faglige Hus kan du spare op til 7.500 kr. om året i forhold til andre fagforeninger og a-kasser.

Medlemstilbud : Hvis du er medlem af både Det Faglige Hus A-kasse og Fagforening har du mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring, lønsikringen er individuel, men man har mulighed med ordningen for at få udbetalt op til 90% af sin nuværende løn.

Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig a-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud, som rabat på forsikringer samt hvervegaver, hvis du skaffer et nyt medlem.

 

Du kan også booke et af virksomhedens mange ferieboliger i enten Danmark eller udlandet. For eksempel kan du leje en ferielejlighed med pool i Tyrkiet for kun 2.000 kr. om ugen.

 

A-KASSE-PORTALEN anbefaler Det Faglige Hus. Læs også om følgende arbejdsløshedskasser – ASE – Det Faglige Hus – Frie Funktionærer – KRIFA – Lederne og Min A-Kasse