ASE

ASE aktuelle priser, kan du se i oversigten herover.

Det fulde beløb er fradragsberettiget, så dit kontingent efter skat kun er kr. 330.- pr. måned.

Ved at tilvælge fagforening du får juridisk bistand hvis du skulle have nogle uoverstemmelser med din arbejdsgiver.

Som selvstændig koster akasse kr. 534.- pr. måned, som er inkl. juridisk hjælp. Her får du udover dagpenge, adgang til en række jyridiske dokumenter, som du kan få brug for som virksomhedsejer.

 

ASE er en åben tværfaglig  a-kasse for studerende, nyuddannede, iværksættere, lønmodtagere og selvstændige. Alle er velkomne i ASE og alle medlemmer har de samme vilkår, der gøres ingen forskel på baggrund og uddannelse.

 

Med ca. 150.000 tilfredse medlemmer er ASE er en af Danmarks største politiske uafhængige a-kasser.

ASE er en 100% ejet af medlemmerne og tager derfor udgangspunkt i at bruge resourcerne på sine medlemmers interesser. Derved har de ansatte i ASE 100% focus på at medlemmerne får en økonomisk tryghed hvis de skulle blive arbejdsledig. Det gøres ved at have focus på det enkelte medlem og yde en kompetent og effektiv sagsbehandling af den enkelte.

 

A-kasse For studerende. Hvis du er studerende og er under 30 år kan du blive gratis medlem af ASE med et studiemedlemsskab. Så er du sikret dagpenge efter endt uddannelse hvis du ikke har et job. Endvidere har du mulighed for gratis karriererådgivnng og CV hjælp.

A-kasse for selvstændige: Oprindelig var ASE en a-kasse for selvstændig og erhvervsledere og her derfor en stor viden om selvstændige og kan derfor give dig en seriøs og kompetent rådgivnng. ASE startede i 1976 oge er siden vokset støt så der i dag er ca. 150.000 medlemmer, heraf er de 105.000 selvstændige.

I 2002 blev ASE en tværfaglig a-kasse og optager derfor både lønmodtagere og selvstændige, men har fortsat stort fokus på selvstændighed.

Hvis du er selvstændig eller lønmodtager kan du få udbetalt dagpenge som medlem af ASE. Dagpengesatsen er i 2013 kr. 801.- pr. dag. Der er dog en række dagpengeregler der skal overholdes for at få udbetalt dagpenge. – Se mere på Dagpengeregler.

Lønsikring:Dagpengesatsen udgør som regel ikke det beløb man er vant til at få udbetalt om måneden, der for har man som medlem af ASE mulighed for at tegne en unik Lønskring, hvor du kan får op til kr. 24.000,- om måneden. Ordningen er individuel og tilpasset præcist til den enkeltes hehov og ønsker.

Fagforening for lønmodtagere er et tilbud til dem der ønsker en juridisk sikkerhed overfor sin arbejdsgiver. Fagforening koster kun kr. 50.- pr måned.

 

Med fagforening får du juridisk vejledning omkring dit ansættelsesforhold, herunder : ansættelseskontrakt, sygdom, afskedigelse, barsel og eventuel retsag mod arbejdsgiver.

Medlemsfordele :

  1. Tillægsforsikringer med rabat
  2. Evt. efterløn og skattefri præmie
  3. Karriererådgivning.
  4. Gratis jobportal på JobASE

  5. Prisførende på akasse og fagforening.
  6. Eksklusiv adgang til fagforening for 50.- kr/md.
  7. 4 ud af 5 medlemmer er meget tilfredse med ASE.

 

Medlemstilfredshed: ASE har en vision om at gøre deres medlemmer til ambassadører, derfor gør de en dyd ud af at følge tilfredsheden med deres gode service. Læs mere om hvordan medlemstilfredsheden er i ase: http://www.ase.dk/om-ase/medlemstilfredshed.

På A-kasse-portalen kan vi anbefale ASE. ASE giver altid deres medlemmer en effektiv service, med det enkelte medlem i centrum. Alle medlemmer har samme vilkår når det gælder a-kasse. ASE har ingen faglige og politiske interesser og er derfor en af de billigste a-kasser i Danmark.

 

Skift til ASE og spar penge -er du allerede medlem af en a-kasse og ønsker at skifte til ASE, så sørger ASE for at kontakte din nuværende a-kasse og flytte dig over til ASE – så har du tid til at koncentrere dig om noget der er meget sjovere.

 

Læs mere om følgende: Arbejdsløshedskasse – Det Faglige Hus – Frie funktionærer – KRIFA – Lederne – Min a-kasse og CA A-kasse