MA-Kasse - A-Kassen for højtuddannede

MA a kasse aktuel pris for et medlemsskab, kan du se i oversigten herover.

Ma-kasse har rådgivet akademikere siden 1974 og har idag over 54.000 tilfredse medlemmer.

Ma-kassen tilbyder gratis medlemsskab af a-kasse for studerende.

Der går mange højtuddannede rundt og tror at når man har en høj uddannelse, så kan man altid få et job – Økonomien i Danmark er meget usikker og man kan aldrig vide sig sikker på om den virksomhed man er ansat i bliver ramt af krisen og man lige pludselig står uden job.

 

Magistrenes arbejdsløshedskasse – bedre kendt som MA-kasse er en tværfaglig a-kasse for højtuddannede inden for humaniora, naturvidenskab, it, kommunikation, sundhed, samfundsvidenskab, psykologi, pædagogik,humanister og scient.er. MA a-kasse optager alle med en høj uddannelse – også a-kasse for selvstændige.

Ma-kassen har fingeren på pulsen når det gælder disse områder, og kender jobmulighederne, så de kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Ma-kasse til byder en række efterlønmøder,Workshops og temadage for at gøre dig klogere i en arbejdsløshedsperiode. Hvis du har behov for at få nogle input dine til kompetenceafklaring eller få feedback på dit cv og en jobansøgning, har du mulighed for at få et individuel møde med MA-kasse.

 

Ma-kasse har en række værktøjer på hjemmesiden der hjælper dig med at holde focus på din jobsøgning , og holde dig igang i en ledighedsperiode der hjælper dig til ikke at blive stresset og føle at dine evner ikke bliver brugt.

Lønsikring: Hos MA a-kasse har du mulighed for at tegne en lønsikring. Hvis man bliver ledig kan det være svært at holde udgifterne fra døren hvis man kun får udbetalt dagpenge (kr. 801.- i 2013) Du kan tegne en lønsikring hvor der er mulighed for at få udbetalt op til 85% af din løn i op til et år. Ordningen er individuel, så du bestemmer selv hvor meget du vil have udbetalt- og hvor længe.