Lederne

Ledernes a-kasse koster 446,33 kr. om måneden. og er en af Danmarks billigste faglige organisationer.

Ledernes a-kasse er en af landets største a-kasser med ca. 96.000 medlemmer. Ledernes a-kasse er en a-kasse for både lønmodtagere og selvstændige – dog med fokus rettet mod ledere på alle niveauer.

Ledernes speciale er de grupper som består af ledere og medarbejdere der er særligt betroede, hvilket vil sige medarbejdere på arbejdspladsen der repræsenterer arbejdsgiveren.

 

Ledernes a-kasse optager også selvstændige, der har mulighed for at opnå et særligt medlemsskab for selvstændige. Som selvstændig er lederne din rådgiver og sparringspartner, lederne hjælper den selvstændige med med regler og papirer der skal udfyldes hvor og hvornår.

 

Som selvstændig får du en række produkter, der er tilpasset situationer som man møder i hverdagen som selvstændig erhvervsdrivende. Disse produkter kan hjælpe dig med at spare tid, så man kan koncentrere sig om andre opgaver i virksomheden.

Som medlem af Ledernes A-kasse er du forsikret økonomisk i tilfælde af at du skulle blive arbejdsløs, og du har blandt mange andre ydelser også mulighed for at få at deltage i en række møder som hjælper medlemmerne med at finde tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Ledernes A-kasse administrerer:

  1. Dagpenge
  2. Orlovsydelser
  3. Feriedagpenge
  4. Befordringsgodtgørelse
  5. Efteruddannelsesstøtte (VEU)
  6. Voksenuddannelse (SVU)
  7. Efterlønsordningen
  8. Vejledning og rådgivning
  9. Efterlønsbeviser
  10. Beskæftigelsesprojekter

 

Som medlem hos lederne har du mulighed for at tegne en tillægsforsikring også kaldet : lønsikring hvor du kan få udbetalt op til 80 % af din nuværende løn. Tillægsforsikringen er et supplement til dine dagpenge på kr. 17.355- pr. måned, hvis du skulle være så uheldig at blive afskediget. Så behøver du ikke at bekymre dig for din levestandard i den periode, hvor du er uden arbejde.

Ledernes medlemmer har mulighed for at tegne en helbredssikring, som sikrer at man ikke er afhængig af ventelister. Helbredssikringen kan tegnes for dig eller din partner. Helbredssikringen sikrer dig hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet efter en sygdomsperiode.

Ledernes medlemmer har også mulighed for at få nogle gode rabatter på en række forsikringer.

Hvis du vil spare penge så meld dig ind i en af Danmarks billigste a-kasser – Ledernes A-kasse.

 

Læs også om følgende A-kasser: ASE – Det Faglige Hus – FRIE Funktionærer – Min A-kasse og CA A-kasse